e-gate

e-gate

Η e-gate Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε στις 13/01/1982. Κύριο αντικείμενό της η εισαγωγή και διάθεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών στην ελληνική αγορά. Το 2005 η εταιρία μετονομάζεται και μπαίνει πολύ δυναμικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο ψηφιακών συσκευών και ειδών πληροφορικής με ένα πολύ σύγχρονο και λειτουργικό online κατάστημα. Η e-gate.gr παρέχει σήμερα σε χιλιάδες χρήστες την δυνατότητα να προμηθεύονται προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας με πολύ χαμηλές τιμές, άνεση και ασφάλεια.

Από το 1989 και μετά διαθέτει στην ελληνική αγορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Energy. Καθώς και επώνυμα προϊόντα πληροφορικής συνοδευόμενα από μια τεράστια ποικιλία σύγχρονων περιφερειακών. Η ιδιαίτερα εξελιγμένη σειρά Energy PC ανανεώνεται συνεχώς με προϊόντα τελευταίας γενιάς. Απαρτίζεται από μια γκάμα υπολογιστών ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη.

e-gate – Υπολογιστές

Παράλληλα με την συναρμολόγηση και τη διάθεση Η/Υ, εξαρτημάτων και περιφερειακών, δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο των ηλεκτρονικών και ψηφιακών προϊόντων αιχμής. Αναλωσίμων καθώς και μια πολύ μεγάλη ποικιλία μηχανών γραφείου (φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, fax κτλ.).