Naturepharm

naturepharm

Το Naturepharm είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας: Συστεγασμένα Φαρμακεία Π.Σαλιβέρου-Κ.Τζανετή Ο.Ε. Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και ενημερωμένα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα. Στις σελίδες του, ο επισκέπτης θα βρει επώνυμα ποιοτικά προϊόντα για Υγεία, Ευεξία και Ομορφιά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μεταξύ άλλων θα βρείτε προϊόντα ομορφιάς, καλλυντικά, αντηλιακά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Διαγνωστικές συσκευές, ομοιοπαθητικά, ορθοπεδικά, μακιγιάζ. Προϊόντα για την τριχόπτωση, το αδυνάτισμα, το άγχος, την κατάθλιψη, το σεξ, τη χοληστερίνη, τους διαβητικούς, τους αθλητές, τα παιδιά.

Naturepharm – Προϊόντα Ομορφιάς

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες: Solgar, Avene, Lanes, Korres, Vichy, Power Health, Prevent, Oral-b, Quest, Lamberts, Superfoods, Bayer, Johnson, Roche. Castalia, Boehringer, Novartis, Santagelica, Frezyderm, Apivita, Fillast, Synchroline. Vogel, Omegapharma.

Μέσα σε ένα περιβάλλον, ειδικά σχεδιασμένο να είναι φιλικό και απόλυτα ασφαλές για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ο επισκέπτης μπορεί πολύ εύκολα να πλοηγηθεί και να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα, με εταιρεία courier, σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και χωρίς επιβάρυνση εξόδων προετοιμασίας και μεταφοράς.